Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
LOSAKO
1 avril 2008

LOSAKO TV: ANDY.. ATA GÉNÉRAL AZA NA MASASI, YEBISA YE ALIMBISA.. PO MOTEMA ESI ETONDI NA BOLINGO.. ATA ABETI MBUMA.. EKO DENDA!

SP_A0730

AVEC TOI, J'AI COMPRIS UNE CHOSE... LE CRAYON DE DIEU LUI-MÊME N'EST PAS SANS GOMME... PARCE QUE LA FAÇON DONT IL T'A CRÉÉ PROUVE QU'IL N'A CESSÉ DE CORRIGER ET RECORRIGER AU GRÉ DU TEMPS... LES REFLETS PURS DE TA BEAUTÉ.

NZAMBE ASALA BASI EBELE NA BIC...VEUX DIRE...BA DEGATS NA BANGO KAKA TIPEX (MOLIMO MO-SANTU) NDE EKOKI KOMBONGISA BANGO, MAIS KASI YO, YO , YO... AH... YO TE !

NZAMBE ASALA YO PENZA NA CRAYON... PO KITOKO NA YO, EZO MONANA QUE ABANDELA MBALA NA MBALA... PO ASALA YO PENZA NA GOUT NA NGA... HUM...OYO ELENGI EVANDA NA KIMIA... ELENGI EZANGA LIPASA ! 

NA YO, NA BOTAMI NA BOLINGO, NA VANDI NA BOLINGO, NAZO TAMBOLA NA BOLINGO... NIOSO WANA NA KATI YA BOLINGO... HE...PARDON... BO COMPRENDRE NGA HEIN... PO NA O'TOTA TE !

*** VISA YA BONHEUR...

O.M...droit dans le coeur

Publicité
Commentaires
Publicité
Archives
LOSAKO
  • Le porte-voix de tous ceux qui cherchent vainement dans quel forum de ce monde, ils peuvent se faire entendre.. Oui, je veux donc parler au nom de tous les « laissés pour compte » parce que « je suis homme et rien de ce qui est humain ne m’est étranger ».
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Catégories
Publicité